Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • X2N

    senior tag

    válasz Feri1984 #64 üzenetére

    Azért mert új egy játék még nem jelenti azt h el kell hagyni már a modolást mint lehetőséget. PC-platform egyik nagy előnye a konzolhoz képest...a másik hogy beállíthatod a grafikát, meg konfigolhatsz. Kicsit degradáló is mert úgy veszi ki az ember a szavaidból hogy azt akarod mondani hogy a modderek nem elég ügyesek, nem tudnak olyan minőségű modelleket,textúrát,kódot készíteni mint a fejlesztők...közben meg ha ismered a Bethesdát(elders scrolls)tudod hogy nem 1-horror sztori van fent nexuson hogy volt gyárilag betömörítve például a skyrim enchanced edition textúracsomagja(ahol az eredeti jól elkészített skyrim textúrákat rosszul tömörítették be úgy h nagyobb méretű is lett)...vagy a fallout 4 4K textúracsomagja...világ összes vramja se volt neki elég és közben nem is nézett ki jobban. Közben meg elérhető sok jóval kisebb pakk is ami sokkal szebbé teszi a játékot, megfelelő tömörítés miatt kevesebb vramot is foglal.

    Semmi baj nem volt a RED Engine-el, az egy jó engine. Az egyetlen baj azzal volt hogy amikor felvettek fejlesztőket mindenki UE-n tanult meg fejleszteni, az meg nem a RED Engine, ezek az emberek 1,5-2évig kb hozzá se tudtak érdemben szólni a projekthez. Csakis ezért lett a váltás UE-re.

    Dr. Akula-A GSC nem ingyenes játékot fejleszt az EU5-el. Onnantól kezdve megváltoznak a licenszelés feltételei, és amit ők pluszba belefejlesztenek az is a saját tulajdonuk. Lehet hogy az EPIC EU5 ingyenes használata non-commercial felhasználásra, de ha te már a GSC által fejlesztett STALKER2-t akarod moddolni, és adott esetben a modért pénzt is akarsz kérni(mondjuk patreonon)-az már nagyon más kategória...

    [ Szerkesztve ]

    Launch code for russian nukes: 97 99 116 105 118 97 116 101 32 100 101 97 100 32 104 97 110 100

Új hozzászólás Aktív témák