Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz UnA #45 üzenetére

    "a te bizonyos technikai adatok alapján akarod bemagyarázni magadnak, hogy ha a leírásban X > 548, akkor biztosan az lesz a tökéletes eszköz neked."

    Nem belemagyarázom, hanem inkább a technikai adatokból indulok ki, mint noname Gipsz Jakab személyes véleményéből. Ugyanis nem ismerem Gipsz Jakabot, aki a címkére azt írta, hogy szerinte szép hangja van az eszköznek. Rettentő egyszerű, hogy miért. Mert ez semmiféle konkrétumot nem hordoz, amiből ki lehetne indulni. Ellenben, ha látom, hogy az eszköz 10kHz-ig tud (most ez nyilván hülyeség, de így lesz szemléletes a példa), akkor egyélrtelmű a számomra, hogy a saját hallásomhoz ez rettentő gyér lesz, és nem lesz elég magas tartománya, nem fog számomra jól szólni, mert az én hallásom 18kHz-ig képes érzékelni. Ha tehát erre Gipsz Jakab azt írja, hogy szép a hangzás, akkor ő konkrétan részlegesen süket hozzám képest.

    A mondandód alapján Te lehetsz a tipikus célközönsége az "élet iskolájás" MLM ügynöknek, aki "személyesen megtapasztalta az általa árult termék csodálatosságát", tehát nyilván meg fogod venni a "NASA csodafazekat" 500k-ért, mert "Mancikának is tetszett", úgyhogy nagyon emberi. A "csúnya, gonosz tudománnyal" meg senki ne fárasszon, ami bebizonyítja, hogy a 30k-s fazék pont azt a képességet hozza a méréseken, mint az 500k-s csodafazék. A lényeg a bizonyítatlan vallásos hit abban, hogy a Te fazekad többet tud. ;)

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák