Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joci10

    őstag

    válasz laszlohu #4 üzenetére

    Miért is lenne igazságtalan? Én inkább azt érezném igazságtalannak, ha valaki saját önerőből kiépít egy hálózatot, majd jön egy másik, aki meg támogatásból csinál olyant (vagy jobbat) - így olcsóbban tudja adni a legalább ugyanazt; vagyis meg tudja ölni azt, aki előbb, saját pénzből felépített valamit.

    Persze értem én, hogy felhasználói szempontból az lenne a legjobb, ha több választási lehetőség lenne mindenhol; így akár olcsóbb (és/vagy gyorsabb) is lehetne a net. Ugyanakkor viszont a jelenlegi adózások miatt (azt hiszem, él még a kábeladó, vagy mi a neve); és az éppen aktuális város 'piac'-ának (vagyis fizető nethasználó) tekintetében ez nem mindenhol éri meg (pláne nem minden szolgáltatónak).

    Mellesleg jegyzem meg, hogy sokáig 10Mb/s (nem MB/s, mert az más) alatti sebességű netem volt, és nem volt belőle hátrányom sem. Most ugyan 50-es van (most februárban váltottam szolgáltatót, mert az előzőnél nem lehetett tévé meg telefon nélkül netet kérni; az újnál meg ez volt árban a legjobb), és érzem a gyorsulást, de ettől még sok előnye nem látszik.

Új hozzászólás Aktív témák