Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz Black Dragon #18 üzenetére

    Semmi erdekesseg, senki nem var ilyet, igazabol az Android eladasok negyedet ha elernek mar azzal is jok lennenek, "just saying"... Miert kene a maga szegmenseben nezni?
    Ha pl egy alkalmazasfejleszto vagy, es minel tobb emberhez el akarod juttatni az alkalmazasodat, melyik platformra fejlesztenel szivesebben: amelyik a telefonok 68.1%-an fut, vagy amelyik a 16.9%-an? Persze lehet magyarazkodni hogy dehat ok tobb alkalmazast vesznek, de hosszutavon onmagaban a reszesedesek ilyen aranyai miatt is biztosra beheto, hogy az alkalmazas eladasokban sem fogjak tudni tartani a versenyt.

    De amugy ha annyira csak a sajat szegmenseben akarod nezni: sokat elmond az is, hogy az S3-bol 100 napon belul 20 milliot eladtak, ami siman egy ligaban van egy negyedevi iPhone eladasokkal is (ami ugyanennyi ido kb) es amire aztan nem mondhatod hogy nem csucsmodell. Es akkor ne felejtsuk el, hogy egy konkret gyarto egy konkret modelljerol beszeltunk csak, mikozben van 100 masik, koztuk legalabb 5-10 masik eleg hires, sikeres csucsmodell, szinten sokmillios eladasokkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák