Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szupermacs

    veterán

    válasz FattyDove #17 üzenetére

    Egyébiránt offline kizárólag olyan ismerőseid vannak, akikkel teljesen vagy részben egyezik a véleményed kb mindenről. Nyilván nem találkozol sátánistákkal, ha mélykeresztény vagy.

    Ez nem így van. Az ismerőseim az érdeklődési köreimnek felelnek meg, vagy a munkámhoz kötődnek, vagy a hobbijaimhoz. Ezekben a témakörökben nincsenek hitviták, nem úgy mint a társadalmi, politikai vagy vallási kérdésekben.
    Azt látom, hogy a politika/vallás ott is jelen van a közösségi platformokon, ahol nem kellene. Azokat is magába szívja, akiket/amiket nem kellene. Engem nem érdekel ki milyen politikai bulvárt olvas. Sem az, hogy melyik politikai nézet propagandáját nézi/hallgatja. De amikor mindenről ez jut az emberek eszébe és a munkahelyen vagy az utcán valaki elkezd erről magyarázni és ellenségeket generálni magának azért, mert ilyen véleménybuborékban él és hergeli magát amikor csak tudja, majd ezt kiokádja másokra akár az életben, akár egy internetes platformon, az kurva gáz és fertő.
    Nem, az én barátaim/rokonaim/haverjaim/kollégáim/csoporttársaim nem fideszesek és dk-sok vagy mi hazánkosok, nem is sátánisták vagy keresztények hanem vagy olyan emberek akikkel együtt tudok működni, vagy nem. Az életben még lehet kerülni az olyan szélsőséges nézeteket amiket az interneten már nem igazán.

Új hozzászólás Aktív témák