Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L3zl13

    nagyúr

    válasz bambano #1 üzenetére

    A hírből nekem nem úgy tünik, hogy szenzációként tálalnák.
    Egy új fícsör a csomagban. Igen, máshol már volt ilyen korábban is. Talán tényleg pont a Netbeans 6-ból lopták az ötletet. Ettől az még hasznos lehet.
    És lehet, hogy sokan sírtak már érte a VS felhasználók közül, így őket nyilván érdekli, hogy végre megkapják.

    [ Szerkesztve ]

    Aki hülye, haljon meg!

  • FTeR

    addikt

    válasz bambano #1 üzenetére

    abszolút rossz a hozzáállásod. nem tudom miért jó ez neked, csak fölöslegesen idegbajoskodsz.
    nyilván a felhasználók körében egy régen várt fícsör, ezért kapta fel a média. nem túl meglepő módon, pluginek eddig is elérhetővé tették az ilyen fícsört. persze így általánosságban semmit sem jelent az egész, mert dreamveawerben is van egy fícsör amit így hívnak, csak épp a dolog kimerül abban, h az egyes peneleket áttolja a másik monitorra, így több helyet hagyva a kód nézetnek.
    mint már soxor felhoztam, az ilyen dolgok legrosszabb esetben is a felhasználói kérésekre adott válasz és nem lopás a másiktól. még akkor sem, ha adott júzerek eleve úgy hozták fel a dolgot, h egy olyan kéne mint amilyen a másikban is van.
    ráadásul ez az érvelés eléggé kétélű. érdekes, h az alternatítv programoknál sosem jössz ezzel, inkább nagy dicséretben részesíted, h végre egy alternatíva. abszolút kettős mérce.

    //
    engem az a szerveres fícsör jobban érdekel, mert a jelenlegi megoldás elég fapados (ha nem támaszkodhat extra szerver oldali támogatásra).

Új hozzászólás Aktív témák