Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    A kedvencem ez a rész:

    "a BKK rendszerének megbénítása a fővárosi közlekedés ellehetetlenítését célozta akkor, amikor az egész világ Budapestre figyelt a vizes vb miatt"

    Az állítással csak az a probléma, hogy lóf@sz sem figyelt Budapestre, mert a kutyát nem érdekelte a vizes vb. Ezt bárki jól láthatta, aki nézte a közvetítést, full üres lelátók, egy-két vízilabda meccset leszámítva.

    MOD: arról nem beszélve, hogy érdekes módon pont a futár applikáció a támadás alatt is működött. Micsoda véletlen...

    A többi része is kb ennyire áll meg. Nevetséges ripacskodás amit csinálnak, a DDoS-t pedig pontosan ezért kapták. De hát ezek a "finom" célzásokból sem értenek.

    Érdemes egyébként megtekinteni a teljes vágatlan interjút, amiben ezek az alkalmatlan figurák magyarázkodni próbálnak:

    https://www.youtube.com/watch?v=lUI8vMuhv1w

    Dchard

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

  • dchard

    veterán

    válasz sittes79 #46 üzenetére

    Nekem nem a 20 filléres fagyi hiányzik, hanem azt a 170 milliárdot szeretném viszontlátni, amit erre a szarra elbasztak. De ha már itt tartunk, a párttv közvetítését néztem, jól látszott a kongó üresség az esetek jó részében. De még ha csattig tele is lett volna, 1-2 ezer foirntos jegyekből semmi nem jött ám vissza. Aztán most meg nincs üzemeltetője az egésznek (a főváros jó előre megmondta, hogy nem kell neki, mert nem lehet gazdaságosan üzemeltetni). Ugye ismerős ez a szitu vidéki futballstadionoknál is. Na ez a probléma.

    Dchard

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák