Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LGLuke

    őstag

    válasz Szőröstalpú #8 üzenetére

    Én is ezen töprengtem. Szóval, ha a felhasználó bármikor elindítja, akkor egy sebezhető elavult vackot fog használni, amiről hiányoznak a biztonsági frissítések.

    Az se lenne jó megoldás, ha az installerek már a telepítő lemezen vannak, mert úgyis elavultak, és sebezhetőek. Viszont, ha nincsenek, akkor tényleg előnyben van az IE.

    Az MS mellett meg egyértelműen az szól, hogy ők írták az OS-t. Akkor nehogy megtiltsák már nekik, hogy saját termékeiket reklámozzák.
    Indítsatok el bármilyen szoftvert. Abból való kilépéskor a legtöbb esetben ott van a cég reklámja!

    [ Szerkesztve ]

  • LGLuke

    őstag

    válasz attila9988 #18 üzenetére

    De igen! Ezt a reakciót én a választóképernyőhöz írtam, hiszen felsorolt 4 érvet a fejlesztő: meghiúsult telepítés, hibaüzenet, vagy internet kapcsolat szakadása miatt, választóképernyő értelmezésének hiánya, kihagyása... Erre írtam, hogy még szép, hogy ilyen esetekben a saját termékük települ és ezt az előnyt jogosan dedikálta az MS, hiszen az ő rendszerük.
    Egy új OS-ben én is jogosan várnám el, hogy az IE ne legyen a szerves része, és eleve ne is telepűljön, max egy HTML kódot megjelenítő viewer. Ami nem weboldalakat, csak a gépen lévő fájlokat jeleníti meg. Ebben az esetben a Win update-et is meg kell oldaniuk másképpen.
    Viszont az tény, hogyha a felhasználó nem választ, akkor az IE települ, és ez így van rendjén!

    Egy új OS esetében ha nem lesz gyárilag IE, csak viewer, akkor az általad említett apró trükökk is meg fognak szűnni, hiszen nem tudja az Office indítani az IE-t.

Új hozzászólás Aktív témák