Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Béééla

    őstag

    válasz lezso6 #8 üzenetére

    Akkor ha bennem is dúl a kangörcs nyáron a strandon akkor velem szemben is legyen elnéző a rendőr ha nem csak a tekintetem hanem a kezem is el-eltéved? (másról nem is beszélve)

    @tomazin
    nagyon jól kiemelted a lényeget. régebben ez nem volt olyan könnyen hozzáférhető lehetőség mint most.
    Nagyon jól sikerült félreérteni. Ekkor már minden 2. háztartásban volt sulinetes digitális fényképezőgép, terjedt az ADSL és éjjel-nappal a neten lógtunk. Nem volt mobilnet az tény, és a kamerás mobil is ritkaság volt az elején. De ugyanolyan 2 kattintás volt minden.

    @hanischz
    Es mi van akkor ha apuci, anyucinak fogalma sincs a veszelyekrol?
    Akkor a szülő elkönyvelheti hogy megbukott. Pont az említett 14 éves rendes lányka szülei kértek tőlem tanácsokat mint a ház kockájától mert ott nem csak lányka van hanem egy lassan kamaszkorba lépő fiúcska is. Minden iskolában van drogprevenció és MONDJUK a diákok fele-harmada már rágyújtott, akár általános iskola végére is. Internet viszont kb. minden otthonban van. Aki ezt a veszélyforrást nem ismeri fel az súlyos problémákkal küzd.

    Kb 1-2 gyerektol eltekintve az osszes 10 eves! fent van snapcheten es a facebookon itt Daniaban.
    Szívtam én is a facebookos 10 éves taknyokkal akik 20 évesnek regisztráltak, az egész reklámkampány amit indítottam totál félrement.
    Tudom hogy már 10 évesen is ciki ha anyu be van jelölve instán de nem kell a fejünket a homokba dugni. Az angol tanárok a példádban kitűnőre vizsgáztak!

    Bélabá

  • #93448704

    törölt tag

    válasz lezso6 #8 üzenetére

    Nekünk ez még távoli (4 éves múlt a nagyobbik fiam), de nekem elképzelhetetlen, hogy 10 évesen szabadon netezzen...

  • azbest

    félisten

    válasz lezso6 #8 üzenetére

    Ó, ez még semmi. Majd 18 évesen már a szegény ártatlan kislányok, akik semmiért sem felelősek, hanem mindig más a hibás, már fenn lesznek valamelyik online pornó streaming oldalon, hogy megkeressék a mellékest az egyetemi bulizásra. A rámenősebbek pedig társulnak pár kolleginával és kibérelnek egy lakást, hogy oda vigyék fel a jövőjüket megalapozó tőkét. [link]

    Igenis a szülőknek, pedagógusoknak a diákok fejébe kell vernie, hogy amit nem tenne meg az utcán fényes nappal, azt az interneten át se tegye meg. Persze lehet, hogy ők a való életben is ilyen kitárulkodóak. Nem lehet mindegyik mellé odalállítani a spanyol inkvizíciót, hogy büntessék meg, ha kurvaként viselkedik az utcán, szórakozóhelyen.
    Az meg a másik, hogy sokszor a szüleik regisztálnak profilokat csecsemóknek, már akkor elkezdenek mindenféle képeket kirakni róluk, amikor még gép előtt sem ültek sosem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák