Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • smkb

    őstag

    Mondjuk nem csoda hogy telik a kassza. Mobil szegmens már egy ideje nagyobb piac mint az asztali, és jelenleg, lehet bármit mondani, az intel mobil szegmensbeli megoldásai jóval jobbak mint az Amd-é, nagyobb a két gyártó termékei közt a különbség, mint asztali szegmensben. Itt nem hogy erősebb, vagy jobbak az intel megoldásai hanem vannak olyan alszegmensek, ahol az amd érdemileg nincs is jelen, nincs is alternatíva a vásárlóknak.
    Nagyon ráférna Amd-re, hogy most már tényleg domborítson valamit a mobil területen, mert ez így nagyon nehéz lesz, hogy a gpu részlegre támaszkodva kellene talpon maradn.

  • smkb

    őstag

    válasz VaniliásRönk #4 üzenetére

    "Windows 7 Premium logo miatt is kénytelen külsős VGA-t használni"

    :))))))))))

    Ezen már csak mosolyogni tudok... kit érdekel ez a matrica, nézzünk már körül, hogy mi van az eladott notik több mint felében... mezei GMA 4500MHD és mi van a notikon, sőt most már az új pinetrailos netbookokon is.... Win 7. Ennyire érdekel bárkit is bármilyen matrica.

    A HD3200-al szerelt amd notik sem dx10.1-ek..nefeledjük, de lényeg az, hogy kutyát nem érdekli ez a matrica dolog. Mit foglalkozik azzal a vevő hogy Premium logo van rajta vagy csak simán egy Win 7 matrica. Semmit.

    "...mi rögtön odaver a kedvező fogyasztásnak"

    Az Acer Timeline sorozatban benn hagyta az Acer a GMA4500 as-t is hogy az AMD által gyártott remek fogyasztású HD4330-ról ide oda lehessen kapcsolni, ha elég a 4500 is. Vajon miért? Az AMD le tudja kapcsolni az ATI vga-t? Nem. Nincs mire.

    Az AMD procik mellé milyen alacsonyfogyasztású vga-t is teszel ami nem ver oda a fogyasztásnak? Gondolom AMD-t. Úgyhogy ezt a felvetésed abszolút nem értem.

    " 45nm-es CPU-k elég jól sikerültek, idővel ők is tudnak majd a P-sorozatú CPU-kkal vagy az CULV-kkel konkuráló chipeket leválogatni, nehogy azt hidd, hogy az Intel sokkal több ilyen paraméterekkel rendelkező lapkát tudna kiállítani."

    Mindig így indul.. hogy de az AMD-nek is van... így indult a Neo is.. aztán milett... meglehet nézni a tesztekben... tragédia, a Congo platformmal karöltve. Sokat fogyasztanak, lassúak és nem is olcsók.

    Csak sajna mindeközben az intel meg ontja a piacra a csipjeit.

    Úgyhogy lehet itt az AMD-t védeni, csakhogy mér évek óta nem tud felmutatni semmi érdemlegeset az intel ellen. És ez előbb utóbb nagyot fog visszaütni.

    Ne feledjük, míg AMD folyamatos veszteséget termel, addig az intel rekord nyereségeket ér el. A fejlesztések meg ugye nem ingyen vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák