Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr@nkieWilde

    senior tag

    válasz bacus #11 üzenetére

    Tápiószecsőn Júli 11-én kötöttük meg a szerződést.
    A szerődést kötő nő, azt mondta 2 hétre vállalnak bekötést, de most inkább lehet 1 hó lesz belőle, mert sok az új előfizető, plusz nyári szabik + kevés szerelő van gyárilag is stb. stb.
    Meg is értettük elfogadtuk, Erre tekintettel egy hóra rá mondtuk fel a UPC-nél a szerződésünk, ki is fizettünk nekik 40 ezres kötbért. Folyamatasosan telefonáltunk a Digi-nek, hogy mikor jönnek, hogy gyorsítsanak, mert munkához kell a net, mondták majd jönnek jönnek, de nem tudják mikor. 2 és fél hónap, meg legalább tucatnyi telefonálás után végre hívtak, hogy jönnek.A szomszédhoz kevesebb, mint egy héten belül jöttek, pedig legalább 2 hónappal mi utánunk kötötték és hamarabb mentek hozzájuk, mint hozzánk. Az ügyfélszolgálatok össze-vissza hadoválnak, mást mondtak telefonban, mást a x. kerületben, mást a xiii. kerületben.
    Bekötötték végre, és erre egy csomó helyen rossz set-top boxot adtak, alig működnek, lefagynak.

    Mindeközben a upc elfelejtette kikapcsolni a szolgáltatást, sőt megnövelték a net sebességét 8,2 megáról 14 megára, miután már a szerződésünk nem is élt, sőt szerintem a mai napig jön net és kábel tv is hozzánk, kivéve a telefont, mert azt sikerült kikapcsolni, akkor mikor kértük.

    Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

  • bambano

    titán

    válasz bacus #11 üzenetére

    "Nem célom védeni a digit, de velük egyébként mi a bajod?": mondjuk csak a NAIH-nak meg az NFH-nak kellene már végre szétnéznie a digi ügyfélszolgálatán, majd kiosztani pár rendes nagy sallert....

    a poszthoz: az upc úgy működik, hogy ciklikusan hol takarékos üzemmódra vált, ha pénzt akarnak kivenni belőle, hol agyatlan pénzszórás megy. most soha meg nem térülő ész nélküli, össze-vissza hazudozós beruházás korszakát éli. úgy értem: a managereik hazudoznak egymásnak meg a vezetőségnek, hogy melyik beruházás mekkora nagy durranás lesz.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák