Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Cyberboy42 #10 üzenetére

    "ha a jövő az ilyen 600 wattos élet..."

    El lehet kerülni ezt a jövőt egy kis kompromisszumkészséggel, én legalábbis biztosan távol tartom magam a 150W+-os kariktól a jövőben is. Prociban is a 65W-ost keresem. És még a pénztárcám is jól jár.

    A cikkhez: nem lett volna szabad ezt így piacra dobni. Sajnos nem vicces.

  • Kansas

    addikt

    válasz Cyberboy42 #64 üzenetére

    Csak épp arról volt itt szó, hogy játék közben olvadt ki a cucc, nem szintetikus teszt közben, ahol azt mondják bőven nem kéri be még a 450W-ot sem, nem hogy 600W-ot.
    Ebben a helyzetben az NVidia keze meg van kötve, ha szabványos csatit akar használni, bár az biztos nem ártott volna, ha nem függőlegesen áll a csati a kártyán hanem a korábbiakhoz hasonlóan szögben.

    Az van, hogy az NV csinálta ennek a csatinak a bétatesztjét és hát a csati könnyűnek találtatott.. hiába írják oda a manualba hogy mit hogy ne csinálj, ha az full életszerűtlen a kábel és a csati fizikai kialakítása miatt. Nem csak az ő hibájuk a helyzet, de az övék is.

    Most majd vagy egy szabványos törésgátlót feljesztenek ki vagy új csatit. Az NV meg lenyeli a békát és gariztatja a leolvadt csatis kártyákat, ha csak meg nem ütik egy jóféle kártérítési perrel is.

    Az AMD meg ha van esze, tanul a dologból, ha nincs akkor ők is megszívják.

    Még a végén a tápellátás problémái viszik rá a VGA-gyártókat a takarékosabb VGA-k gyártására... ;]

    [ Szerkesztve ]

    Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák