Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz bambano #10 üzenetére

    ne haragudj, általában nagyon tisztelem a szakmai hsz-eidet, de ilyenkor annyira kilóg a részrehajlásod. teljesen egyértelmű, hogy a felhasználóknak, a tartalomszolgáltatói versenynek mind-mind rossz a netsemlegesség eltörlése. Ha nem tetted volna, nézd végig a beágyazott John Oliver videót (ha másért nem, a végén nagyon vicces).

    Lehet, hogy a szolgáltatók is sanyargatva vannak a világban, de azért valahogy nem hallani a Digi-t panaszkodni itthon pedig durván alávág az áraknak, valahogy van pénz arra a rohadt nagy lobbira is, ami USA-ban folyik. (Miközben tényleg sokkal rosszabbak a netviszonyok nyugat-eu-hoz képest).

    Arról nem is beszélve, hogy senki nem is venné a nagy sávszélű netet, ha nem lenne youtube, netflix, amazon stb. legalább annyira jogos lenne az ő részükről pénzt kérni a nagy kábelszolgáltatóktól. És az se véletlen, hogy a Google is próbálja betenni a lábát erre a paicra.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák