Új hozzászólás Aktív témák

  • karib

    addikt

    válasz Sirpi #12 üzenetére

    Nem hiszem, hogy az interaktivitás vészes méreteket öltene. Ugyanis a legtöbb tévénéző pont agypihentető hatása miatt tévézik, és nem azért, mert különösebb stimulációra vágyik. A beharangozott digitális műsorok (nézd az F1-et a kedvenc kameraállásodból stb.) sem tűnik úgy, hogy beváltották a hozzá fűzött reményeket. Elvégre azért van pl. egy rendezvényen egy profi közvetítő személyezt vagy filmben rendező stb., hogy ő megoldja a képi megjelenítést. Nem én akarom keverni magamnak a tévéműsort, rádiót, mozit - egyszerűen jó műsort akarok, aminek az elkészítése igenis sok munka.

    A nemlineáris rádiózás sem vált tömegesen valóra, mert az emberek lusták ezernyi playlistet gyártani magunkan, néhányat pedig könnyen meg lehet unni. Ezzel szemben a podcasting hatalmas siker, mert sokféle előre gyártott tartalomból lehet válogatni az ízésünknek megfelelően, de mégsem nekünk kellett összerakni... tehát egyedibb&rugalmasabb, mint az időfüggő hagyományos rádió, de mégsem kell a saját tartalomgyártással vesződni.

    Aki interaktivitást igényel, azoknak ott vannak az egyre profibbá váló játékok, amik már most is hollywoodi költségvetésekkel készülnek. A mozi szerintem maradjon meg mozinak, esetleg mellette jelenjen meg más nyugodtan, ahogy a film sem szorította ki teljesen a rádiót, sőt nagyon jól megvannak egymás mellett.

    Department of Redundancy Department

Új hozzászólás Aktív témák