Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mario1111

    csendes tag

    Sziasztok! Tevo Tarantulat tudom ajánlani, de csak ha napi 10-12 óránál több szabadidőtök van :D
    Szinte repülnek a napok mellette... Viszont mostanra kezd összeállni, igaz már alig van valami az eredeti gépből.

  • mario1111

    csendes tag

    válasz Saccco #22 üzenetére

    Igen ez az. Elég sok minden kellett hozzá. Megrendeltem mindent Ali-n, és közben szép lassan kinyomtatgattam hozzá szinte mindent. Van egy korábbi cucc is fent, abból kellett az aljára a kereszt, illetve még két merevítő. Azt kicsit benéztem, hogy nem 1 hanem 4 bekezdéses orsót rendeltem, azaz 4x meredekebben emelkedik, de szerencsére párban vettem és át lehetett írni a firmware-t.
    Szerintem nagyon jó. Nem lóg már a túloldal, illetve a szinkron is megmarad. Előtte egy napig ment két motoros Z-vel, de az nem jött be annyira és szerencsére másnap megjöttek a csapágyak (az is vicces volt, 5 db-ot akartam venni és véletlen 50-et vettem. Nem tűnt fel, hogy 10 db került 2 dollárba :D ).
    Van még pár mod rajta:
    - dual Z
    - carbon asztal tartó
    - üveglap az asztalon
    - MGN12 az X és Y irányba (klón)
    - carbon X
    - Titan extruder (klón)
    - E3D V6 (klón, de most az eredeti Tevo-s van rajta)
    - Kamera, táveléréssel :)

    Próbáltam direkt hajtással is (pancake motor + Titan + E3D V6 ), ami miatt kisebb retraction kellett, de sokkal nehezebb volt a fej, mint a bowdenessel és végül visszaálltam.
    Ja ha esetleg valaki jó áron keresi a filament, akkor tudom javasolni a TME alkatrészes céget. Múltkor nettó 3800-ért jött az 1 kg-os PETG (igen PETG, nem PLA).
    M

Új hozzászólás Aktív témák