Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Angel1981 #9 üzenetére

    Darabot írtak.

    Hiába lesz sokkal jobb a Hondo, mint a Clover Trail, ha a gyártók félnek építeni rá. Rengeteg Clover Trail tablet van már a raktárakban nem sokan fogják megkockáztatni, hogy ott porosodjanak el csak mert a Hondo sokkal jobb. Ez tök egyértelmű a gyártóknak is, és ezért lassú a Win 8 készletre az építkezés. Nem csak az OS-t nem tudják megmondani, hogy milyen reakciót vált ki az emberekből, hanem a Cedar Trail effektustól is félnek. Utóbbit azért sikeresen átvészelték, hiszen szerencséjükre alig volt teszt a neten (az asztali verziókról konkrétan senki sem írt, nyilván Full HD-be nem tud fagyás nélkül átváltani a grafikus driver, szóval annyira nem meglepő, hogy senki sem kapott sample-t), de a Clover Trail az hype-ba érkezik.

    Nincs a Llanóhoz alaplap. Mert két hónap alatt nőtt a termék kihozatala a háromszorosára, de az alaplapgyártók ezt nem követték ennyire extrém felfutással. Ezért osztottak már ki több tízezret ebből a termékből a rendezvényeken ingyen, cserébe Facebook reklámot kérnek. A gyártók vállalták, hogy tovább gyártják hozzá az alaplapot.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Angel1981 #9 üzenetére

    Akkor nem győzték gyártani, aztán lecsengett a dolog, és most meg már nem viszik. Szerintem mindig is sok volt a selejt, és ezért van most egy rakat A4-esük, amitől meg kéne szabadulni.

Új hozzászólás Aktív témák