Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz Chaser #20975 üzenetére

    Mondanám, hogy erre majd odafigyelek, de közben beesett, hogy Zoltán nem hajlandó integrált VGAval lenni semmiképp sem (hiába magyaráztam neki sokat, hogy ezek az integrált VGA-k már nem azok, amiket ő a Pentium III-as korszakban ismert meg*). így ez a megoldás mindneképen kiesik. (egyébként néztem róla teztet, a Ryzen 5600G valóban valamivel kevesebbet tud mint az én GTX950-esem).

    Amik ugye sok esetben még 3D gyorsítani sem tudtak, vagy ha mégis valailyen csoda folytán, akkor sebesség és skill szintjén megálltak az S3 Trio szintjén legjobb esetben is.
    Emlékszem még suliba jártam javában, mikor az egyik számtech terembe 566-os Celeronok érkeztek (persze siralmas 64MB RAMmal, akkor már otthon is 192MB RAMom volt a 366-os Celeronban), ami hatalmas nagy dolog volt, mert előtte 166-osok voltak csak 16, 32 és az én gépemben 64MB RAMmal (és 233-ra húzott procival). Szóval örülés volt, hogy mekkora nagy játszogatás lesz majd ezeken a gépeken, bár a 64MB kissé fájó pont volt, de akkoriban Win98-hoz azért játszani is elég volt. A pofáraesés akkor jött, mikor kiderült, hogy ezek valami SIS chipsetes csodák, integrált SIS VGA-val, amik nem tudtak 3D gyorsítani, és CPU húzás sem volt, pedig már egy teremnyi 566@850-es gépet vizionáltam.
    Akkoriban mindent is felhúztam (a tanáriban a gépet, az orvosi rendelőben a doki gépét (sima 166@233MHZ tuning volt), az összes haverét, meg kb mindent ami utamba esett és lehetett húzni).

    Igaz, a tuning azóta is életforma nálam!

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák