Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz haris #14 üzenetére

    "Most legutóbb a Zene csempére kettintva valami Zune-ba meg xbox live-ba akart bejelentkeztetni. Minek?"

    Azért, mert (részben) fizetős szolgáltatások és accounthoz kötik...

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz haris #19 üzenetére

    Nem hiszem, hogy lenne... az az ösztönző meg a lopott (illetőleg lejárt demo) Windowsoknál volt, igen. :D De szerintem semmi gond se lehet abból, ha nem adod meg az email-edet... én mondjuk tudom ajánlani, az MS van akkora cég hogy meg tudja védni az adataidat, és azzal hogy megadod kapsz pár elég sok előnyös dolgot, például a megadott email-edhez kapsz SkyDrive-os cloud meghajtót, online profilt (akármelyik W8-as gépen jelentkezel be, ugyanazokat a beállításokat kapod vissza), etc etc. A spamos kérdést viszont passzolom, de nekem egy se jött a címemre. (Xbox Live-hoz van rendelve mondjuk, de az is ugyanolyan Microsoft-hoz tartozó account mint a másik...)

    (#26) Barthezz2: Szerintem se... igazából én már most sem játok Start menübe W7 alatt, így ez nem is gáz részemről. Ami program kell, le van pinelve a tálcára... ha meg több kéne, a) csinálok shortcutkat az asztalra, b) mappába gyűjtöm és lepinelem az Intéző superbarjára.

    Amúgy, tényleg nem kötelező a Metro-s Startot használni... ezértis nincs kirakva a tálcára, csak a fizikai gombra (és a Charm bar-osra) jön elő. Nemhogy örülnétek annak hogy az Intéző mennyit fejlődött most...

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

  • Tybee000

    aktív tag

    válasz haris #19 üzenetére

    bezzeg a google-nek megadnád a google accodat ha adroiddal nyomnád... amúgy meg liveID-t kell megadni, amit amúgy is tud a microsoft

  • Tybee000

    aktív tag

    válasz haris #56 üzenetére

    Akkor még 1 hasonlat. Ez olyan mintha új bankkártya igénylésnél nem akarnád megadni a számla számodat. :W

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz haris #99 üzenetére

    Nincs Music (vagy Zene) csempéd? Sárga alapszínű, és egy fehér fejhallgató van rajta... azzal tudsz zenét hallgatni.

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

  • BonFire

    veterán

    válasz haris #56 üzenetére

    „az anyósom, akit nem akarok bántani, viszont tökéletesen modellezi az "egyszerű" felhasználó fogalmát. Neki bizony gőze sincs arról hogy mi a program neve amit használ. Egyszerűen rábök arra, ami az emlékeiben úgy néz ki mint egy E betű, ami maga az Internet. Meg próbáltam neki valamikor feltenni egy Chrom-ot, de inkább hagytam, sosem értette meg mi az az alternatív böngésző (vagy csak a böngésző)”

    Csinálsz egy Króm shortcutot az asztalra, hozzárendeled az Exploder ikont, meg átnevezed „Internet Explorerre”. Ha tényleg annyira tészta, sosem fogja észrevenni, hogy alternatív böngit használ.

    ------------------------------------------------

    Amúgy a taccs felületek nekem sem állnak sehogy kézre. Jó-jó, tudok itt bal kéz felől frankón scrollozni két ujjal egy táblán, ami jó, ha fórumot olvas az ember, egyébként az összes többi gesztusát nem sikerült még reprodukálnom. Ha nem lehetne vele rajzolni, és nem lenne ráírva, hogy Wacom, nem tudom, mire használnám. :DD

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

  • vlevi

    nagyúr

    válasz haris #14 üzenetére

    "- miért akar engem folyton bejelentkeztetni valahova ( bármit csinálok)."
    Pedig ez az egyetlen elfogadható szolgáltatása. Ha volt már droidos, ipados táblagéped, akkor teljesen természetes, hogy egy meglévő accounthoz kapcsolódik a géped. Droidon egyértetlműen az gmailes címhez, win8-on pedig a windows live-os, messengereshez. Ha ilyet nem adtál meg, akkor telepítéskor jobb lett volna offline accountot használni. De azhiszem, ez a beállításokban bármikor átállítható, és akkor lekapcsolódik az msn-ről, és elvileg nem fog többet ezzel zaklatni.

    De a többivel (hogy desktopon kényelmetlen a metró), teljesen egyetértek. Próbálta már valaki kikapcsolni a gépét? Jobb felső sarok, onnan középre, ott settings, aztán le alulra, aztán power, és ott a kikapcs, sleep, ...
    Taskok váltása is. Fel a bal felső sarokba, onnan lejjebb, hogy kihozza az összes taskot, akkor rájövök, hogy b+ , ezek csak a metrósok, akkor hagyjuk, alttab.
    Esküszöm, a fruit ninjában nem hadonásztam ennyit az egérrel, mint a metróban :DDD

    Keresés is idétlen, főleg egy 22-24-27" méretű monitoron, ahol jobb szélen írod be a keresést, és bal szélen jelenik meg a találati lista. Nem viccelek, amikor azt mondom, hogy elsőre nem láttam (szó szerint), hogy talált valamit. Mert marha széles a monitor, és egyszerűen kiesett a látószögből a képernő bal széle. Vártam, hogy a jóédesanyádat, írd már ki, mit találtál! Fel kellett állni kávézni egyet, hogy észrevegyem, hogy ott van a találat, csaképpen fél méterre a kereséstől!
    Ez működhet egy nemegészen 10" méretű gépen, de nagy monitoron nem.

    Amúgy a metro felület önmagában is elég vérszegény szerintem. Az nekem túl kevés, hogy lehet választani 1 és 2 kocka méretű csempéken. Az egy kocka méretű ikon túlságosan nagy ahhoz, csak egy ikon legyen, a dupla méretű pedig túl kicsi ahhoz, hogy arra egy email, naptár, vagy chat rendesen kiférjen. Droidos táblán szabadabban szabályozhatóak ezek a dolgok, az nekem jobban bejön.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák