Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    "a felhasználók azóta nem tudják elérni a szervereken tárolt adataikat: naptári bejegyzéseket, határidőnaplókat, fényképeket stb., s ami a legfontosabb: a telefonkönyvüket sem."

    Jó reklám a cloud-nak...

    "kérik a tulajdonosokat, hogy ne kapcsolják ki a készülékeket, ne vegyék ki az akkumulátort, illetve lemerülni se hagyják őket, mivel ekkor biztosan elveszítik az adatokat."

    Mi köze a kikapcsolásnak hozzá, ha minden a szerveren van?

    "a hibát az okozta, hogy egy külsős cég valamit elrontott a tároló hálózat – storage area network; SAN – frissítésekor."

    Ennyire szakemberhiányban szenved az MS, hogy külsős céggel végezteti a kényes feladatokat a leányvállalataiban? ;]

    Timbu: Akkor világkatasztrófa. A Google-nál ilyesmi nem fordulhat elő! :DDD
    Ha előfizettél a céges Apps-ra, akkor szép kártérítési pert akaszthatsz a nyakukba, ha csak a sima free Docs-t használod, akkor pedig anyázhatod őket a többi fórumozóval együtt az ITCafés topicokban.

  • Penge_4

    veterán

    Azért ez komoly. Valami utolsó kis cégnél, amit felvásárolt az MS adatvesztés van, erre elkezdi mindenki sárdobálni a Google-t. No nem, mintha annyira szívesen bíznám bármelyik multira a céges adatokat, de lehet, hogy inkább online tárolnám, mondjuk egy Google minőségű szerveren, mint hagynám, hogy valami kis információéhes rendszergizda buzerálja a céges dokumentumokat. :D

    Hogy miért? Mert egy ekkora multi azt sem tudja, hogy létezem, túl kishal vagyok neki, míg egy helyi akárki által bőven lehetek ipari kémkedés áldozata.
    A mai vinyók megbízhatósága meg megint kérdéses, RAID tömböket meg a tököm sem fog hurcolászni...

Új hozzászólás Aktív témák