Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz Angel1981 #14 üzenetére

    Nagyon lesarkitott realitas.

    Elosszor is a profit nem ordogtol valo dolog, ahogy onmagaban a penz sem. Ketlem, hogy minden evben arra torekedsz, hogy minel alacsonyabb legyen a beveteled, sot negativ cashflow legyen.

    Azon a szinten amin Musk van mar nem a profit hajtja. Fontos valtozo az egyenletben mert ha nincs akkor elhal az egesz. Ami veszteseges az ertelemszeruen nem marad fen. De neki mar nem kenyerre kell a penz.

    Sot ha megnezed a "PayPal Mafia" tagjait, mar regota nem kenyerre kell nekik. Mindegyikuk melozik tovabb valamin. Esetukben a penz egy olyan valtozo ami a celokhoz kell de nem maga a cel.

    Akiknel onmagaban a penz a cel azoknal ritkabb a vallalkozas. Inkabb a "penzugyi" vilagban mozognak. Egy vallalkozas az ertekteremtesrol szol, na a spekulacio szamomra nem az :)

    A problema generalas melle tedd a problemat amire megoldast nyujtanak. Hany ember vesz reszt abban amit csinalnak? Ki teremtette meg azt a kornyezetet, hogy ezek az emberek, csaladjaik es mas hozzajuk kapcsolodo cegek, azok munkatarsai es csaladjai bevetelhez jussanak?

    Ezzel kiegeszitve mar teljesebb a kep.

Új hozzászólás Aktív témák