Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    " a kínai törvények előírják a hazai technológiai vállalatok számára, hogy kormányzati kérésre kötelesek az általuk begyűjtött információkat átadni,"

    Az amcsi törvények pedig előírják, hogy az amcsi tulajdoni résszel bíró vállalatok kötelesek átadni az adatokat az amcsi szolgálatoknak, ami miatt az eu-val is voltak vitáik és hiába szabályoz bármit az eu, az amcsi cégek akkor is turkálnak.

    " a Google megkerülésével, a szerződési feltételeket megszegve tudja frissíteni a szoftvert, ezeken kívül központilag kontrollálják, hogy mindig a hivatalos frissítéssel fusson a program, egyébként korlátoznak."

    Lehet én vagyok tájékozatlan, de komolyabb appoknál a verzió ellenőrzés bevett gyakorlat. Teljesen normális, hogy nem csak a play-re támaszkodik egy app, hanem leelenőrzi az, hogy a backenddel kompatibilis-e vagy kötelező frissíteni. De a drónok esetén - főleg ahol területi korlátozásokra vonatkozó szabályok is vannak - ott is fontos, hogy friss korlátozás információkat tartalmazzon.

    Olyan appnál, ami nem csak play store-ban, hanem más platformokon is megy, pláne nem csoda, hogy tartalmaz egyéb frissítési módokat is. Szóval az, hogy benne van az appban a funkció, az nem feltétlen jelenti azt, hogy sérti a play policy-t. Ha a play storeból települt appnál is használják, akkor sérti. Telefontársaságok készlékre előtelepített és play-ben is elérhető appjaiban is szokott lenni alternatív frissítési mód támogatás.

    Ráadásul ahogy nézem aa dji weblapján közvetlen apk letöltési lehetőség is van, nem csak play store-on keresztüli. Aki úgy telepíti, annak persze, hogy nem play-en keresztül frissül. Az újabb androidokon mintha külön jogosultságkérés is kellene ahhoz, hogy működjön az önfrissítés, szóval nem valami titkos összeesküvés ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák