Új hozzászólás Aktív témák

  • Béééla

    őstag

    válasz joey04 #19 üzenetére

    Jobb lesz az életed? Valószínűleg! Csak összehasonlításként, mennyi pénzt síboltak el csak Almáék:
    KSH 2016. évi előirányzott bevétel: 10 603 838 millió HUF
    2003-2016=13 év alatt 13 milliárd ojró (kamatokat nem is számolva) -> évente 1000 millió € elcsalva, az durván 300 000 millió Ft
    évente teljes Magyarország adóbevételének ~3%-át vitték haza! Nagyságrendileg 300 ezer magyar dolgozó csak az alma zsebébe adózott, azaz kb. Debrecen, Szeged és Miskolc dolgozó lakossága azért gürizik egész évben, hogy a levonásaiból Ámerikában luxusuzatásokra menjenek a felsővezetők. (tudom, nem csak innen hanem egész EU-ból, ésatöbbi "észrevétel", vonatkoztassatok el, szemléltető példa)

    Drágítsa csak meg a termékeit az Apple, Google, (a Microsoft nem, bocs, de a Windows licensz k. drága és az office is túlárazott) de adózzon csak le rendesen! Rögtön lenne pénz mindenhova üvegszálas netet húzatni, helyi hír hogy a Telekom 12 milliárd Forintból félmillió vidéki háztartásba viszi el a szélessávú netet, ~170 járásból 46-ba! Lenne pénz minden másra is, és annak a végeredménye lenne, hogy Neked meg nekem, illetve a többi rendesen adózó állampolgárnak nem kéne a belét is kidolgozni a csalók által okozott hiány betöméséért! Ugyanannyi bruttóra több nettót kapnál (mert nincs akkora hiány), és akkor nem kell 24 havi részletre iPhone 92-t meg Galaxysedge 37-et venni, hanem kicsapod a KP-t, mert Te megdolgoztál érte. A naplopók, minimálbérre bejelentett vállalkozók és trükközők meg oldják meg.

    Bélabá

Új hozzászólás Aktív témák