Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz SUPREME7 #28037 üzenetére

    "Manapság ma már csak heti egy-kétszer fürdök"

    :O

    Te jó ég...

    Live-Die-Respawn

  • válasz SUPREME7 #28037 üzenetére

    Az étrendvallások korában vagyunk, melyek hívei sok esetben sajnos kőkeményen étrendnácik.

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

  • #90933760

    törölt tag

    válasz SUPREME7 #28037 üzenetére

    Magasságos ég, na ezért blokkolom én az oldalsávban a Logoutot, pontosan ezért. De ebben a rohadt topikban így is rábukkanok. ;]

    Ezek azok az emberek akikkel mikor összefutsz úgy néz ki mint az okádék (tisztelet kivételnek persze). Ő azt hiszi nem büdös, nem zsíros a haja, csak a valóság más. Persze nem minden utcán veled szembe jövő ápolatlan ember ettől ilyen, nagy részük simán csak ennyire igénytelen. De közöttük van az ilyenek jó része. Igaz, hogy az étkezés beleszól ebbe, de az alap jellegzetes szagát nem tudja eltüntetni senki ezzel.

    Szakadt ruhában járok munkám lévén, de soha nem vagyok büdös, se nem fújok magamra hat doboz Axeot, hogy az utca végéről érezni, nem áll úgy a fejem, mint a szénakazal és a kezem mindig tiszta akkor is ha a épp egy traktor motorjából mászok ki. Ezekre kurva érzékeny vagyok, mert ha redvás a kezem minden amit megfogok olyan lesz, még a saját farkam is. És még a ruha is ami bár szakadt rajtam, viszont mindig tiszta, arra gyereket lehetne szülni.

    Nincs baj a nem napi fürdéssel amúgy, csak igazodni kell a körülményhez. Nyáron kell a napi szintű, kivéve hétvégén, akkor nem melózok, nem kell. Télen melóba se kell, elég 2-3 nap után. Azért annál többet nem igazán várok vele, mert mégiscsak elkezd az ember az állati mivoltából szagokat termelni (kurvára függetlenül attól mit zabál).
    Egyébként nyugatabbra is ez a jellemző, angolok, franciák biztosan őket tudom, másokat nem tudom de ez épp elég. És egyébként itthon is, csak az itthoni ember mindig mindent letagad és füllent, teszi az agyát, annak érdekében, hogy olyan legyen a róla alkotott kép a környezetében, amit elvárnak mindenféle eltorzult életképpel.

    Egy ilyen kaliberű fickó belém kötött fél éve kb., de inkább ott hagytam szó nélkül, szívesen küldtem volna el abba az eszméletlen hülye jó kurva anyjába, de 4 ban után már azért inkább nem, meg amúgy is, sokkal életképesebb döntés szó nélkül otthagyni, aztán élje minden idióta a magasröptű hülye világát úgy ahogy akarja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák