Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz opr #91997 üzenetére

    "valami mindig fos volt, "
    Évek óta használok official Lineage-ket, semmi gond velük :) Pont ezért szoktam kiemelni, hogy official, mert ez nem Pistike által gyártott cucc. Van olyan eszközöm (a Nexus 7 2012 mondjuk ) ami már nem official supportos, csak néha valaki összedob rá egy cuccot, na azok tényleg borzalmasak.

    Amúgy ja, céget tök megértem, ha outdated a teló szoftvere, az nem gáz, de ha cserélt a ROM és friss, az igen :D (OK, a 2 év az nem outdated Samsungon, de nálunk pl. Android 6 felett bármit enged a telefonmanagement rendszer :D .) Csináltam cégnél is a megfelelő régebbi telefonokra ilyet.
    Nálunk is ilyen szerencsétlenül van megoldva a céges profil, hogy valójában teljesen saját fiókjaiddal vagy bent, tehát a céges telefonmanagement még egy távoli törlést se tud megoldani, de legalább hozzáférsz mindenhez is a cégen belül (már amikor működik :D) szóval baromi biztonságos, de ha meg bekorlátoznák rendesen cégesnek, akkor azon rinyálnának a userek, hogy nem tudnak játszani rajta... :W

    Banki sw-t nem tudom, az S5-ön a Telekom szoftvere rinyált, de azért, mert rootolt -> nem volt rootolva :D Most az A5-ön szó nélkül megy a Simple.

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák