Új hozzászólás Aktív témák

  • KEndre

    HÁZIGAZDA

    Ezen a téren haladunk a rendőrállam felé, mai hír a Figyelőnetről:

    ''Az ASVA (Audiovizális Művek Szerzői Jogait Védő Közhasznú Alapítvány) márciusban országos tájékoztató kampányt indított a rendőrségi munkatársak számára, mely során havonta egy-egy megye rendőr-főkapitányságán és a városi rendőrkapitányságok illetékes részlegeinek gyakorlati és elméleti ismereteket ad át a szerzői jogsértéssel kapcsolatos ügyek felderítéséről.

    „Egyre hatékonyabb az együttműködés a rendőrséggel, ezt bizonyítják az utóbbi időszak sikeres akciói is. Reméljük, a tájékoztató körút országszerte elindít egy szorosabb és sikeresebb együttműködést a rendőrséggel''- nyilatkozta a kampánnyal kapcsolatban Kálmán András, az ASVA igazgatója.

    A kampány célja, hogy a nyomozóhatóságok munkatársai könnyebben felismerjék a szerzői jogsértéssel (különös tekintettel az audiovizuális alkotásokra) kapcsolatos ügyeket, és az ezt követő eljárásokat gyorsan és sikeresen végre tudják hajtani. Az ASVA tudatosítani akarja a nyomozókban a szellemi tulajdon védelmének fontosságát, felhívja figyelmüket az ezzel kapcsolatos bűncselekmények károkozásának nagyságára és következményeire, valamint megosztja velük nemzetközi tapasztalatait.''

    :( :(( :(( :O

    Légy óvatos, sokan pályáznak a nehezen megszerzett pénzedre! Tudd, hogy csak te vagy képes megvédeni magad!

Új hozzászólás Aktív témák