Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    válasz FET-MEN #24 üzenetére

    Utolsó rész.
    Azt akartam mondani, hogy azért mert a kinézete ugyanaz még ég és föld.
    Eleve az oprendszer teljesen más.
    Windows sem rosszabb szerintem mint az tigris vagy párduc vagy milyen néven fut perpill, csak totál más. Igen sokan kifizetik a felárat érte. Vajon miért? (Hagyjuk a mert buta amcsik blablát)

    atike pont hogy nem a vas a lényeg. Ha ezt nem érted akkor felesleges is vitázni.
    Amúgy te kezded az egészet bazi vastag betűvel felkiáltva, emberek minek vesztek 3x olyan drágán szifont, mikor ott a samsung? Ha ez nem trollkodás akkor nálad értelmezési gondok vannak.

    [ Szerkesztve ]

  • HuMarc

    addikt

    válasz FET-MEN #26 üzenetére

    Hát én olvastam nagyon durva felhasználói "élményekről" az S2 esetében. Igen én is az anyaghasználatot kritizálom főleg, meg hogy az android az S2-n mutatkozó formájában nem alkalmas átlagemberek mindennapi használatára és kérdéses, hogy valaha is eléri-e az iOS szintjét. Én persze android-fan vagyok. De sajnálom az embereket, akik az android-ot úgy próbálják meg használni, mint az iOS-t (out-of-box) mert erre az android csak akkor alkalmas, ha az ember megszokja. Én azt szeretem a linux-ban, hogy ami nem tetszik azt megváltoztatom, de az android-on a root illegalitása miatt ez a szabadság elvész és sokkal nehezebb akármit megváltoztatni, mint egy asztali ubuntun, mivel itt a felelősség is terhel, hogy a root miatt bukod a garanciát (persze tudom vissza lehet csinálni, de akkor is ott van az a "mi van ha mégse sikerül" érzés. És ezért az android minőségben a sok plusz funkció (OTG, MicroSD, fájlmásolás, Bluetooth-os fájlüldés bármiről bármire, nagyobb kijelzőjű telefonok is vannak, stb) ellenére sem éri el az iOS színvonalát. (És nem vagyok iOS fan, sokszor érveltem az Android mellett sok embernek.) :)
    "Az lehetséges, de hardverben bőven fölötte van. Nincs rendszer szaggatás stb.. "
    Azért az android erősebb vason (SII) sem olyan smooth, mint az iPhone.
    @atike (#25) Ha az elfajulós dolog nekem (is) szól, akkor azt válaszolnám hogy én csak véleménycserét kívánok folytatni, és én sem kívánok belemenni lehülyézős, leb*zizós vitákba olyan értelmetlen hülyeségekről, mint hogy az Apple vagy a Samsung a gonoszabb-e.

    Ui.: Ha tök értelmetlen lenne az egész komment, akkor bocsi, közben vagy tízszer szerkesztettem

    @DaveJR (#34) Tudom hogy a Samsung beszállítója az Apple-nek. De azért lásd be, hogy az iPhone NAGYON smooth.

    Ui.: Ja és ha a Samsung nem másolt volna, nem ítélték volna úgy. Azért senki se gondolja, hogy olyan könnyű lepénzelni az esküdteket.

    [ Szerkesztve ]

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz FET-MEN #26 üzenetére

    Az lehetséges, de hardverben bőven fölötte van. Nincs rendszer szaggatás stb.

    Első mondatod nem igaz, a második meg a szoftver miatt van. Ha az Android ugyanazt a megoldást használná mint az iOS, akkor meg azért perelné szét az Apple az összes Androidos telefongyártót.

    ***

Új hozzászólás Aktív témák