Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    Akartam írni, hogy a cikk nagyon jó (főleg az eleje), azt az egyet sajnálom csak, hogy [gondolom a sietség miatt] maradtak benne elírások bőven. (Akartam írni példát, de mostmár nem találom őket ránézésre.)

    #5 anulu
    van OV-ről egy fotó, ahol egy MacBook előtt ül, azt hiszem otthon.

    #6 Day 'n' Nite
    a DDOS-nek annyi kifejező ereje azért van, hogy csak akkor működik, ha elegen beszállnak, azaz az adott ügy sokaknak szúrja a szemét. ez a konkrét magyar esetben szerintem valóban értelmetlen, gyakorlatilag külföldön is is belföldön is már rengetegen kifejezték egyet nem értésüket (sőt kifejezték ennél Magyarország létében meghatározóbb kérdésekben is). fölösleges egy szerver-túlterheléses támadás. [igyekeztem az aktuál politikától olyan messze maradni, amennyire lehet.]

    ---

    ha viszont betörnek egy (vagy több) állami szerverre, annak azért lehet némi haszna. egyfelől fény derülne arra, hogy mennyire is gyenge a hazai IT infrastruktúra a biztonság terén (is) [bár ez se akkora titok, de így legalább 5 percig figyelnének rá olyan emberek is, akik eddig nem tették].
    másfelől lehet, hogy megdöbbennék, hogy mi minden zajlik a mélyben, a már a felszínen is ennyi botrány van [itt is igyekeztem nem állást foglalni].

    legrosszabb esetben a kormánynak okot ad arra, hogy miért húzzák fel a nagy magyar tűzfalat (és akkor máris kevesebb lenne a külföldi kritika [elérhetősége])

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák