Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joghurt

    addikt

    válasz chester91 #8 üzenetére

    Manapság valamelyik képviselő nyújtja be egyéni indítványként, az esetleg ezen a téren mozgó apparátust mellőzve. Meg lennék lepve, ha bármely területen kikérnék hozzáértők véleményét a jogszabályalkotás előtt.
    És azt se felejtsük el, hogy ma Magyarország államformája a jogászdiktatúra.

    Igen, az általánosítás csúnya dolog. Találkoztam már értelmes jogásszal. (Az Államkincstárból egy korrigálandó adat miatt képes volt felhívni, majd következő nap előre egyeztetett időpontra lehozta nekem az kész dokumentumot. - Csinálhatta volna a megszokott módon is, két-három tértivevényes levelezős körben is.) De jelenleg még ez az erős kivétel, és az a főszabály, aki még büszke is rá, hogy kettes volt matematikából.

    ON: A múltunk nem csak hamisítható, hanem nagy része egyszerűen el fog tűnni nyom nélkül, ugyanis elavulnak a tárolásához használt technológiák. Ki tud kezdeni bármit is az 5.25"-ös floppyn (is) beadott diplomatervemmel? Lassan már a CD-re kiírt családi fényképeket/videókat sincs hol megnézni. A közigazgatásban is számos olyan, DOS-alapú programrendszert használnak (jobb esetben már csak használtak), amit a mai gépeken már el sem lehet indítani.

    A tej élet, erő, egészség.

Új hozzászólás Aktív témák