Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz khalox #21 üzenetére

    Kedvencem, mikor laikusok által mesternek kikiáltott, laikustól nem sokban eltérő gyermek ódon gépekre is vadul felhelyezi a birdöt, mert az van a trendi fejében. ...

    A közösségi fejlesztés PR-ja valamiképpen igen jóra és erősre sikeredett, már a kezdetektől. Emlékszem a Firefox össznépi propagandájára az ején, ment szájról szájra a dolog. Ennek köszönhetünk számos forkot, amiket legalább senki nem használ (gyakran látni, hogy az egyéni vagy kiscsoportos érdekeket paradox módon felülírja a nagyközösségi vélemény). Egy ternatív/újhullámos böngésző mindenképpen útjára indult volna a Netscale/IE korszak után. Történetesen egy szabad módiból nőtte ki magát.

    Ugyanezen jelenségek nyalnak vissza e levelező esetében. Nem sikerülhet minden, de legalább ne léteznének azok a másokon keresztüli, önhitegető hangok, miszerint a termék jó. Nem az. Nagyon egyszerűen lehetne szegmentálni egyénen belül is a valóságot és az egyéni álmok irányát, engem kimondottan zavar, ha ez összemosódik. Talán össze is kell neki, különben nem működnének a reklámok sem és dugába dőlne szeretett fogyasztóiságunk egésze is. Maradnak hát a plafonszakító baromságok. Érdekelne azért hányan használják ténylegesen.

Új hozzászólás Aktív témák