Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz #16820480 #4 üzenetére

    Azért, mert aki 2005-ben Adobe alkalmazott lesz, majd elmegy a Juniperhez, 2008-ban az MS-hez, 2010-ben meg a Nokiához, az szinte alig melegedett meg a munkahelyén, épp csak beilleszkedett, alig tanulta meg a céges folyamatokat, épp csak elkezdett termelni.

    Másfél-két évente munkahelyet változtatott... 5 évből legalább kettő improduktív volt nála. Tehát job hopper. De vigyázz, nehogy a tények megzavarják a véleményalkotásod.

    Szerintem jó, ha az ember többet dolgozik egy helyen, még akkor is, ha a hr mai álláspontja szerint 5-6 évnél tovább nem javasolt.De itt arról van szó, hogy 5 év alatt 4 munkahelye volt, ami pont a 4x-ese a hr ajánlásnak.

    Szerk: azt már csak legendás kötözködhetnékem mondatja velem, hogy milyen alkalmazott az, akit csak úgy elenged a microsoft...

    [ Szerkesztve ]

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

  • Tomcat

    őstag

    válasz #16820480 #13 üzenetére

    Maximálisan egyetértek veled. Ennyi idő alatt is lehet maradandót alkotni akár egyetlen év alatt is még felsővezetői szinten is. Rátermettség és képességek kérdése. Az első év végén számszerűsítik az eredményeket. Ha nem alkalmas a feladatra az eredmények alapján akkor leváltják és jöhet a következő alkalmas(-nak tűnő) személy. (Járatos vagyok az ügyben.) :)
    Az illetővel meg ne foglalkozz, egyszerűen ilyen a stílusa. Én már válaszra sem méltatom a szándékos provokációit mert a hangnem amit használ az egyszerűen nem erre a fórumra való.

    Tomcat

Új hozzászólás Aktív témák