Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Sanyix #29 üzenetére

    Hali!

    "nyugodj bele, nem fogja kifogástalanul kezelni,..."
    Akkor nem is fog elterjedni az OO, megmarad a home kategóriában, abban a szegmensben amiről írtam, esélye nincs a térhódításának...
    (Kivéve természetesen, ha elsőként az állambácsi átáll OO-ra aztán szépen lefelé a "hierarchiában" minden hivatal, szerv stb)

    Nem hinném, hogy az MS-nek bármit is kell tenni (vagy tesz tudatosan), mivel a doc/xls stb stb formátumok az előző évezredben is léteztek, hisz az Office is vagy még azt megelőzően külön programonként(nem az Office részeként) a Word/Excel/Access is létezett már.
    Akkor is népszerű volt, és mai is az. Akkoriban evidens volt, hogy ha irodai szoftver, akkor Office...Mára változott a dolog...

    Az OO az új évezred terméke, remek alkalmazás és ugyebár teljesen ingyenes és nem csak otthoni használatra, de vannak kihívások, amiket meg kell(ene) oldani. A fejlesztésében eljutottak arra a szintre, amikor tudásában/funkcionalitásában méltó ellenfele az OO az MS irodai csomagjának, most már csak állami szinten kellene megnyitni a sorompót...Reméljük eljutnak ilyen infók az illetékes politikusokhoz és mérlegelik a kérdést, mert igazából rajtuk áll a dolog (legalábbis szerintem).

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák