Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v.tom

    őstag

    válasz #16820480 #1 üzenetére

    Szerintem igazából nem a jogvédő a helyes kifejezés. Általában nagyon igazságtartalma lenne az "érdekvédő" megnevezésnek. Persze tisztelet a kivételnek.

    A témához hozzászólva pedig ezt a törvényjavasatot értelmetlennek tartom. A letöltés nem olyan jellegű cselekmény, mint pl. az emberölés, ahol a bűntettről egyértelműen megállapítható bárki számára bármikor, hogy az nem legalás dolog...
    A microsoft feketeképernyős, sokak által szidott kampánya is főleg figyelmeztetés, nem pedig kibaszás a tört windows-okat használókkal szemben. Sokan vannak, akiknem fogalmuk sincs arról, hogy mit vettek meg. Kifizettek egy összeget a másolatért. Őket figyelmezteti a microsoft, hogy hoppá. téged átvertek. Azokat kéne keresni és leginkább bűntetni, akik ezt csinálják. A igazi anyagi kárt felhasználói és a szellemi javak tulajdonosinak szempontjából is azok okozzák, akik a nem saját terméküket pénzért teszik hozzáférhetővé mások számára. Az áldozatok sok esetben nem is tudják, hogy amit vettek, nem törvényesen került hozzájuk ezáltal.

Új hozzászólás Aktív témák