Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz kenand #24 üzenetére

    Ha tévé boxnak kell, akkor lehet kompaktabb megoldás is, bár az több. 32 dolcsi körül van mk808b plus (amlogic s805) stick vagy ilyesmi. Vagy a már említett odroid c1+ (bár az már szállítással 42 dolcsi körül lehet csak magában a board). A boardokhoz sd kártya és táp is kell, ház sem árt, olyan pakkban az is 29 dolcis körül van.
    Persze nem árt előtte utánaolvasni, nézni mások tapasztalatait, hogy melyik lehet megfelelőbb.

    [ Szerkesztve ]

  • #79335424

    törölt tag

    válasz kenand #24 üzenetére

    Sajnos, ezt a Tarr kft. -s dolgot nem tudom tesztelni, DE!
    Sem a Playen, sem a tájékoztatójukban nem esik szó Wifi függőségről. Miért kéne rendelkezzél Wifis routerrel, ha az Androidos Tabod támogatja a Lan csatlakozást? Én bizony írnék nekik, mert a fejlesztőnek nem lenne nagy kunszt beletenni a Lan kompatibilitást. Egyébként, van PC -s (webes) lehetőség is. Nekem be is jön az oldal Androidon, csak nincs kódom. De, csak flash kell neki, úgyhogy működnie kell. Egyébként, a TV-GO és a MyTV is megy Lanon.
    Van Android kompatibilis USB -s Wifi adapter, de úgysem azt a megoldást fogod választani. Ugyanis, akár az Orange -on, akár máson szeretnéd használni, a konfighoz mindenképpen root kell. Amiatt pedig nagyon valószínű, hogy fityiszt fog mutatni a Tarr kliens (olvasd el a tájékoztatót!). Na, akkor jöhet az Xposed, ami vagy megy, az Orange -on, vagy nem. Az Xposed alá pedig kell a RootCloac modul, ami vagy át tudja verni a klienst, vagy nem (a TV-GO -val is ugyanez a szitu. A v.2.12 -est még átveri, ezért arról nem szabad frissíteni).
    Bár, én inkább 2GB RAM -os, box kivitelt választanék, de az a linkelt MK808B Plusz egyébként jó megoldás. Kedvelt kütyü, jó közösségi támogatással, és itthon is beszerezhető.
    Itt a helyi topikja, ahol Lifeforce abszolút illetékes a beszerzésben és az esetleges garis ügyekben is. Ha egyébként nem akarsz buherálni az IO portokkal, akkor sztem ezzel jobban jársz, mint egy Orange -al. Egyébként, az RK3066 -os, 3188 -as és az Amlogic paneleken is megtalálhatóak a soros port forrasztási pontjai és USB -n is sikerült már PIC -ről indított utasítással vezérelni a droidot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák