Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz #32839680 #38 üzenetére

    ne vedd kötekedésnek, de 2 problémát látok csak:
    1, magadra vetted, pedig sajnos csak a megfogalmazás miatt E/2, hogy egyszerűbb legyen levezetni. lehet, hogy személy szerint te pont nem töltesz le zenét/programot/filmet/fotót/használod ingyen maszek célra a munkahelyi nyomtatót/satöbbi, de más igen.szóval nem neked szólt, hanem így egyszerűbb volt párhuzamot vonni a "kép lopás" (amire ugye te is legyintesz egyet) és a törvény által üldözött film/zene letöltés között.

    2, ami a nagyobb probléma és ezt már te magad írtad le: "Az olyan cucc, ami pl. egy iconpack vektorgrafikusan vagy ilyen dolgok ami webdesign-hoz felhasználható az legyen fizetős, aláírom."

    gondolom te pl adtál már el vektor grafikát, ezért azt "munkának" tartod, ezért rendben van, hogy fizetni kell érte, de a fotós az csak "kattintgat" és az nem munka, ezért rendben van, hogy nem kell érte fizetni.

    valaki dolgozott vele, nem véletlenül nem tette közzé ingyenesen felhasználható formában. az már a vásárló dolga, hogy eldöntse ad-e érte pénzt vagy inkább keres egy hasonlót a devianart-on (amiket a többi hsz-ben leírt kereskedelmi célra szintén nem használhatna). vektorgrafikával ugyanígy. programmal/szoftverrel/más biciklijével ugyanígy.

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák