Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    válasz mepet #18 üzenetére

    Ahogy én sem voltam és nem is lesz tag... :)

    Ebbe a nagy(obb) számú ismerősbe amúgy nem nehéz beleszaladni...

    Van a szűk család. 15-20 fő... Tágabb család... Még 20-30 fő. Utána mondjuk a munkatársak meg az ő családtagjuk (értelemszerűen személyes ismerősök). Plusz 50-60 fő. Barátok, haverok, szomszédok... Megint 40-50 fő... Eddig tart nagyjából az a rész, akik személyes ismerősök és többnyire napi kapcsolat is megvan.

    Innentől érdekesebb... Általános iskolai osztálytársak, évfolyamtársak, tanárok... Túlzás nélkül 80-100 fő... Középiskola megint ennyi. Fősuli / egyetem - még több... Utána a bulis ismeretségek... Egyéb "ismerősök", akikkel tuti nem is tartja az ember a kapcsolatot... És a látásból ismerlek, de bejelöltelek mert jó fej vagy... Mindjárt sok száz lesz már a kapcsolat. És akkor az ismeretlen idegenek, a valakinek az ismerőse de téged is ismerlek... Na meg az ilyen-olyan cégek, oldalak, közszereplők - akikről tudni akar az ember mindent... Elérhető az 1000 úgy, hogy tényleg rá lehet mondani, hogy azok ám ismerősök...

    Na én ebből nem kérek... :)

    És visszakanyarodva az eredeti témához, így nem csoda ha 4,74 ugrással el lehet jutni bárkihez. Ha csak a személyes ismeretség (a tényleges ismerősök) lenne mindenkinek az a 4,74 még csak nem 6 lenne, hanem 8.

    Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák