Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VIC20

    őstag

    válasz Ren Hoek #9 üzenetére

    Ez a ,,mintha itt aztán..." ellenérv akar lenni? :Y (Inkább érvelési hiba.)

    ,,Nekem nincs mit takargatnom..." Mindig elcsodálkozom: ezen a naív hozzáálláson, ami mindazonáltal mégsem tud kikopni, előjön újra és újra, mint tapéta alatt a légbuborék.

  • VIC20

    őstag

    válasz Ren Hoek #12 üzenetére

    Nézd, vannak, akik a rabságot tartják természetes állapotnak, vannak, akik a szabadságot. A tényleges, megvalósuló helyzet valahol a kettő között ingadozik, de nagyon nem mindegy, hogy honnan közelítjük meg a kérdést!

    Volt idő, amikor Amerikában (mármint az USÁ-ról beszélünk, ugye) nagyon is komolyan vették a szabadságjogokat, ez a helyzet a közelmúltban romlott óriásit.

    ,,ha valaki a csaladi kepeimre kivancsi akkor nezegesse"

    Itt a naivitás! Tényleg úgy gondolod, hogy aki csak ránéz egy ilyen képre, az mind csak annyit lát, amennyit te is: hogy ti. milyen szépen mosolyogsz rajta? Nem is vagyunk tisztában azzal, hogy mennyi plusz információ kerülhet (és kerül is) nyilvánosságra ilyen módon, úgy, hogy az a gazdájának nem is áll szándékában.

    ,,Szerencsere (még) nem jon a fekete auto, ha szidom a.Viktort...."
    és
    ,,en beletorodtem, hogy nem tudok ezellen tenni semmit."

    Tudom, hogy kiragadott és önkényesen egymás mellé helyezett két mondat, de szerintem összeillik a kettő, és fölöslegessé teszi a további magyarázatot.

    saelin: Ha az én házam fölött repül el, le is lövöm! (Kösz a pizzát! ;) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák