Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz Penge_4 #28 üzenetére

    Én nem tudom milyen az a chello light csak arról tudok írni amit én tapasztaltam.
    A T-mobil-t egy teljesen korrekt cégnek tartom, nem igazán volt komolyabb problémám velük pedig volt/van ADSL netünk náluk, most már mobilnetem is és a telefonomat is tőlük vettem amire szintén van egy netszerződés egyszóval viszonylag sokat vagyok kapcsoltba velük.
    Azt még fontos volna leszögezni hogy a mobilnetnél ne vegyük egy kalap alá a hagyományos mobiltelefonra kötött netszerződést és a web'n'walk-os mobilinternet szerződést.
    Nekem van a mobilomra is egy netszerződés és van egy Web'n'walk-os mobilstick-es történet is a laptopra.
    A web'n'walk ugye külön SIM kártya külön telefonszámmal.
    A mobilos netnél az első 70Mb ingyenbe van de ez a szerződés nekem 2000Ft-ba kerül amit ha jól emlékszem le is netezhetek de a telefonos netemnél olyan Kb/forint árak vannak hogy egy pillanat alatt el lehet használni(így nem is nagyon használom) és ha az összeg(2000,-) fölé megyek iszonyatos Kb/Forint értékek vannak ami szívás(eredeti téma).

    A telefonos netemnél én úgy vettem észre hogy sokkal jobban pörögnek a MB-ok(nem teljesen korrekt) és a KB/forint érték is sokkal nagyobb mint a web'n'walk-os stickem-nél.
    Ergo a mobilos netek nagyon nagy átverések és azok szívják meg akik nincsenek tisztába a fentebb írt dolgokkal.
    Ésszel kell csinálni a dolgokat és körbejárni minden témát mert ebbe a mai gyors világban ahol mindenki, mindenkinek, mindent el akar adni nagyokat lehet bukni.

    A web'n'walk-os mobilinternetet én csak ajánlani tudom bár ezek is egyelőre csak városba és a város környékén mennek tökéletesen de ez nem azt jelenti hogy nem lehet a mező közepén is netezni vele csak lassabb. Bármelyik nagyobb városban átlag 300-400Kb-al(nem Kbit) töltök le.

    Üdv.

    Ui.:a mobilomra csak azért van net mert úgy olcsóbban tudtam megvenni a telefonomat(12x2000 azaz 24.000,-tal az egy éves mobilnet árával tehát egy évig ingyen volt a telefonomra a net). 1éves szerződés most áprilisban fog lejárni amit a lejárat után egy nappal felmondok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák