Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attila9988

    őstag

    válasz Raysen623 #17 üzenetére

    gyors, stabil és letisztult.

    Érdekes hogy ezekkel a fogalmakkal annyira sokat dobálóznak az emberek. Stabil volt már a windows 2000 is. Gyorsaság terén én nem látok jelentős fejlődést a 7 -hez képest, a pár másodperc eltérés a boot időben meg nem a rendszer sebességét jelenti.... na de itt van ez a "letisztult" duma.
    Amióta a google bedobta a köztudatba, vagy az apple, a fene sem emlékszik rá, azóta orrba szájba nyomatjátok, holott a pontos jelentése mindig is meglehetősen ködös volt. Ha úgy értelmezem ahogy azt nyelvtanilag kellene, akkor a windows 1.0 volt a legletisztultabb, hiszen ott volt a legkevesebb funkció, és ott lehetett a legkevesebb hibát elkövetni. Ugye ami egyszerű, az letisztult is egyben.
    No de ezt pl a windows 8 -ról a skizofrén felhasználói felület mellett a lehető legkevésbé sem lehet elmondani, hiszen nem egyszerű, hanem egyenesen túlbonyolított a rendszer.

    Tehát inkább arról van szó, hgoy ha valakinek tetszik az új rendszer, az bedobja ezeket a divatszavakat mint hogy gyors, meg stabil, meg letisztult, de ezeknek semmi alapja, pusztán az illető tetszési indexe határozza meg hgoy épp előkerülnek -e, vagy sem.

    „Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)

Új hozzászólás Aktív témák