Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EasyR

    tag

    válasz harq #351 üzenetére

    szia!

    - edge ledes, ambilightos tv-m még nem volt, így nem tudom, hogy milyen a clouding hatás rajta!

    - nem, a 9704h-s 2009-es széria is az! a 9705h tényleg nagyon drága (de van egy eladó 40-es példányom)! ha esetleg érdekel, akkor keress privátban!

    - igen, valamit számít. ezért is van rá lehetőség a 9705h-ban: hozzá lehet igazítani a fal színéhez (menüből)

    ;

  • Locutus

    veterán

    válasz harq #351 üzenetére

    Én ma voltam a bécsi belsős Philips shopban, végre egy hely ahol nyugodtan meg lehetett nézni pár TV-t :)
    Fotel, távirányító, csend, aztán próbálgatás...
    Volt 40"-os 6-os, 7-es, 9-es, és a nagy 21:9-es, mind idei friss modell.

    Engem főleg a 40PFL7605 érdekelt, az árából adódóan, ez az egyetlen, aminek még egyáltalán elgondolkodtató az ár/érték aránya a plazmákhoz képest. És azt kell mondjam gyönyörű képe volt. Kifogástalan feketék, szép színek, állítgattam is egy kicsit, semmi fogást nem találtam ezen a téren. A clouding sajnos látható, de kizárólag akkor, ha full homogén sötét kép van. Az meg nem életszerű úgysem.

    Sajnos ami inkább zavaró, az a mozgás. Ebben sokkal jobbak a plazmák. Akármilyen 100 meg 200hz, meg áramkör stb, akkor is darabos, recés a gyors mozgás... még a 9-esen is. Ha leveszem alap beállításra, akkor röcög, ha meg rátolom az összes hibajavító áramkört, akkor meg aura van a mozgó dolgok körül, meg képhibák... nem vészes, de észrevehető közelről.

    Most így nyomogatva a távirányító sem olyan vészes, bár azért bőven létezik ergonomikusabb. Kicsit elszálltak ezek a dizájnnal... itt említeném meg, hogy a menürendszer, szoftver, csatornaváltás sem valami gyors... ez már elsőre feltűnt, hogy bizony várni kell.

    Itt nekem csak az ár fog dönteni szerintem. Sajnos amíg 46G20-at kapok a 42PFL7685 áráért, addig esélytelen a philips, legyen akármilyen szép, meg ambilightos... valami jó akciót, vagy susmust kéne kifogjak ahhoz, hogy belemenjek...

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák