Új hozzászólás Aktív témák

  • matthews

    aktív tag

    Nos..
    Én egy 42PFK6109-et vettem.

    Menüje tényleg lassú volt, de frissítés után gyorsult. Nem japán magasvasút sebesség, de nekem megfelel. Türelmes ember vagyok. A kép sokáig kockásodott HD adásnál is, mire rájöttem, hogy az élességállítást el kell felejteni.. Mármint le kell venni. Körbenéztem, az összeszerelése penge. Én DIGI műholdas beltérivel használom, ( messze lakom a kövesúttól:-) ) tehát a csatornaváltásról nem tudok mit mondani. A beltéri eleve lassú. :-)) Viszont az a nehány HD csatorna (9 darab) az szuper. A többi meg szar SD. De mivel szinte csak sportot nézek ezért nem is érdekelnek. Azért is van DIGI-m mert ezen van a legtöbb sport csatorna és mindegyik van HD-ben. A másik dolog a filmnézés, ami rengeteg időmet elveszi. :-) USB- keresztül nézem,kétfajta adathordozóval (külső HDD, USB kulcs). Igényeimnek tökéletesen megfelel, bár az hiányzik hogy a régi Samum többféleképpen engedte rendezni a mappákat, ez nem; valamint nem tudom kikapcsolni azt, hogy előnézete legyen a filmnek ikonban. Az sok időt elvesz a film indítása lőtt. Vagy nagyon gyorsnak kell legyek.... + az sem tetszik, hogy ha be van kapcsolva a TV, azonnal elindítja az USB kulcsot ha bedugom. A Samu rákérdezett, ha nem reagáltam kilőtte.
    A képe nagyon szép amúgy. Szebbek a színei mint a Samunak. Nekem a hangja is jó. Tetszik a DLNA-ja, sokkal gyorsabb mint a Samu és szépen játszik mindent, nem akad. 3D ugye passzív, én az aktívat preferáltam, de ez is nagyon nagy élmény. Főleg a gyerkőcöknek. Nekem nem tűnik fel a felezés. Aktívban a Panansonic 40AS640E-t néztem előtte, de alaposan utánaolvastam, és kiderült, hogy hiába aktív, akkor is felezi a képfelbontást... Bizony.... Hogy ezt, hogy gondolták.... A szemüveg is drága hozzá. Ehhez adtak 4-et. Ezek miatt döntöttem a Philips mellett. Egyébként meg nem 107cm csak 106 a látható átmérő. Van egy vékony keret a külső kereten belül. De ezt lehet, hogy már tudtátok....
    Ami a legfontosabb: Nem szeretek sokat költeni dolgokra így az ára is fontos volt. A 100.000 forintot nagyon-nagyon megérte.

    Ami még nem tetszik az az, hogy a kicsit balra lejt a TV, meg hátrafelé is dől, de ez a fémből kovácsolt talp miatt van. Összességében meg vagyok elégedve, ennyi pénzért nem vennék másfajtát.
    A Sony nekem már, drága, a Samuk csúnyák, LG eleve riaszt (nem tudom miért de a képük nem tetszik), Panát ugye mondtam. A többi márka nem mérvadó... Talán még Toshibát kipróbálnék, de élőben nem láttam..

    Szóval én sem vennék másikat.

    Kivéve persze ha elromlik, mert akkor nagyon fogom szidni a Philipset és emlegetem majd a nőnemű felmenőiket.

    Bocsánat a hosszú irományért.

    Kérdezzetek ha szeretnétek.

    [ Szerkesztve ]

    "No brain, no problem"

Új hozzászólás Aktív témák