Új hozzászólás Aktív témák

  • DoktorB

    csendes tag

    Először is üdv Mindenkinek! (első hsz-em a Prohardveren :) )

    Első "lapos" TV-m megvételére készülök egy PS3-mal egyetemben. Egyikben sincs tapasztalatom. Barátoknál sem nagyon nézegettem a TV-ket vagy játszottam volna sűrűn konzollal.

    Sok utánolvasást és élőben megtekintést követően kötöttem ki a LED-LCD TV-k, s azon belül is a Philipsek mellett. Két modell között vacilálok, ugyan annyiba kerülnek, árban ennél feljebb nem is mehetek:

    Philips 40PFL7605H

    Philips 46PFL5605H

    A nézési távolság elég nagy, alkalmanként 4 méter is lehet... Konzolozásnál megoldható a közelebbre ülés. TV nézésnél marad nagyjából ez a távolság. Tudom-tudom, a többször linkelt diagram szerint az ideális képernyő méretnek még a 46-os modell is kicsi... :)

    A felhasználási terület szokványos: TV-zés (SD adás mellett több digitális HD csatornával), egyéb HD tartalmak, netezés és PS3.

    A 40PFL7605H mellett szól az Ambilight és a fejlettebb elektronika(?). A 46PFL5605H serpenyőjében pedig a nagyobb méret és a Full LED háttrévilágítás nyom a latban.

    Szeretném a véleményeteket, tanácsotokat kérni. Eltántorítható vagyok ezen két típustól, de akár még a technológiától (LCD), urambocsá' a márkától is. :))

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák