Új hozzászólás Aktív témák

  • Digitalis

    senior tag

    válasz Batistuta7 #27034 üzenetére

    Ugyanez a modellem van. Ebben az árkategóriában nagyon klassznak tartom, mozgásmegjelenítése egész jól konfigurálható és szerintem rendben is van. Kijelző felhősödés nincs, teljesen homogén, általánosságban remek a kép is. Droid is gördülékeny, fagyás, újraindulás nem volt sose. Nálam, AC wifin (867 Mbps) simán megy a 2160p DV_DTS is akár. (mondjuk ez erősen kiszolgáló hardver illetve, router függő is) Belső lejátszója fapados, de a tekerés ott is megy, csak hosszan le kell nyomni az ok gombot.
    Neten keringő problémákat látva, valószínűleg eléggé nagy lehet a minőségingadozás vannak szoftverproblémák, sőt a Philipsnél feltételezhető panellottó is ezért, hogy őszinte legyek, azt mondom, hogy jelenleg ne ezt a típusú készüléket vásároljad meg.

    Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

Új hozzászólás Aktív témák