Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve198310

    őstag

    Üdv készülék társak!
    Augusztus óta használom a készüléket. Minden teljesen rendben van. Kivéve 1 dolgot. Amit igen bosszant. A Wifi.
    Tapasztalataim a saját készülékekemen. Éjszakára vagy amikor épp alszom kikapcsolok minden zavaró tényezőt. Így a wifi-t is. Mobiladat stb. "nezavarjanak üzem mód be. Miután megvolt a nagy pihenés eme kedves készülék szinte (otthon ami hozzá van adva hálózat) percekig gondolkodik mit kezdjen a wifi-vel.
    A cégnél nincs térerő az épületben. Így a wifi-t használnám ha nem dobná el folyamatosan. Van 2 hálózat mind a kettő wifi6-os. De csak szenved. Meg én is. Mert minden egyes szakadás után játszani kell vele, hogy el fogadja.
    Ugyanazt a hálózatot az xperia 1(2019) még el sem engedte. Ha igen felvillant hogy csatlakozás ééés már pörög is. Ez meg leteszem míg dolgozok a gépen és újra kézbe veszem nincs hálózat. De miért?
    Már mindenféle beállítást át nyálaztam de ez elhasal.

    Ettől függetlenül nem rossz a maga területén.
    Illetve telefonálás közben a beszéd hangszóró sem túl izmos. Elég halk. A közelség érzékelő is bájos volt az elején. Bár az már működik rendesen.
    Üzemideje kiváló az nagyon bejön. Kijelző szép. De nehéz volt elhagyni a 21:9 kijelzőt. Még igen vissza vágyom rá. Pedig nem tegnap vettem a Moto-t. (4 hónapja)
    Tetszik mert letisztult a rendszer mint a Sony-n.
    Ami zavar azt meg leírtam fentebb

    Köszönöm, hogy el olvastad a posztom.

    [ Szerkesztve ]

    "Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"

Új hozzászólás Aktív témák