Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz tibaimp #74457 üzenetére

    Az asztali gépes dolognak ehhez nincs köze, az nyilván más tészta, de a legutóbbi kérdező is nasba akart vásárolni, az előtte lévő is, és ezen megy a rugózás.

    Alapból gond, hogy a gyártók is különcként kezelik azt, aki esetleg csillapítaná a vinyózajt, webshopokban sincsenek szem előtt a zajcsillapító elemek, de még egy porszűrő készlet is ritka, ellenben 50 féle villogó ventit, csövet,szalagot lehet mindenhol kapni. :D
    Szóval valamiért nyűg tartani ilyen eszközöket, nyűg a kompatibilitás, nem akar velük senki se igazán foglalkozni, holott 2024-ben már alapból lehetne egy 10mm-rel nagyobb vinyókeret mindenben, amiben alapértelmezetten négy gumibogyóra fügeszted fel a vinyót, nem direktben csavarozol.
    Nekem is hetekig tartott, mire megtaláltam a tökéletes megoldást, a dolgok egy része 3D nyomtatott, a másik részének köze sincs a pc iparhoz, aztán mégis megoldottam velük, hogy eltüntessem a kis szerverem házáról a rezonanciát, pedig az nem mellettem működik, mégis zavart, hogy rezonál.

    Seraph 16: Van egy csomó jó eszköz, ami nem zajos, de egyetlen gyártó sincs felkészülve a technikailag rossz elhelyezésre, érthető, hogy neked, meg sok más embernek nincs külön dedfikált szerverszobája, utólag nehéz a kamrába- wc-be lankábelt vezetni, nyilván éthető, hogy emiatt nem vésel újra mindent. Én azért még egy powerline, vagy két routerből álló vezeték nélküli mesh hálóval próbálkoznék, kamra, wc a legkisebb lakásban is van, 230V aljzat biztosan van bennük, egy fej fölötti polc nem nagy költség, ha ez az én problémám lenne, én addig mennék, amíg ezt meg nem tudom oldani, én se csípem, ha a fülem mellett zörög valami.
    De sajnos korlátoknak ütközik az ember, mikor egy ilyen hiányosságot akar helyrerakni, nem alakult ki egyszerűen az a vonal, hogy némán dolgozzanak az ilyen eszközök.
    Jaja, egy ilyen vinyó simán ír- olvas 170MB/s fölött, szóval valóban nem ezen fog múlni.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák