Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz Hörmann #736 üzenetére

    Ez az érték max 365 Ft, min. 265...

    Emlekeim szerint a sav gyenge szele 324-nel van, de biztosan jon vmi uber TA-NY tengely, ami meg ezen is atloki a forintot 10%-kal.

    Nem szeretek és nem is szoktam tanácsot adni, de a mostani helyzetet áttekintve eurót fogok vásárolni és abban tartanám a megtakarításomat egy ideig, már csak azért is, mert fordított esemény, mármint a forint hosszabb távú erősödése kizárható, tehát egy ilyen tranzakció kockázata alacsony.

    A forint majdnem ket eve a 245-255-os savban mozog, annak is altalaban az eros oldalan. Gyakorlatilag azota folyamatosan mondjak, h jon majd kutyara teherauto. Aztan megse jott. Ebbol erosen arra kovetkezetetek, h senki sem tudja elorejelezni a gyengulesnek meg csak a korulbeluli idejet sem. Ez termeszetesen nem zarja az esemenyt, sot, ez minden bizonnyal be is fog kovetkeztetni, de az egyenesen hetszentseg, h semmilyen racionalis magyarazata nem lesz majd. Ha lenne, akkor mar regen megtortent volna a gyengules. Innentol mero spekulacio az egesz, marpedig regi igazsag, h a kisember a spekulaciora rab@szik.

    Ettol fuggetlenul egy-ket eves tavlatban nem feltetlen rossz otlet euroban gondolkodni, mivel a varhato nyereseg nagy, a varhato veszteseg pedig kicsi, leven a forintnak nem igazan van hova erosodnie.

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák