Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rantottsajt

    tag

    sziasztok!
    tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen telefont vegyek.
    mivel nő vagyok, ezért fontos a kinézet, tetszenek a kifejezetten nőknek szánt telefonok. max. 4,7 inches legyen, de ha kisebb, az se baj. mivel egy elavult és lassú androidosról váltok, ezért szeretném, ha gyors lenne a készülék, és nem avulna el hamar. zenhallgatásra, játékra, olvasásra, netezésre használnám.
    eddig két telefont néztem:
    - Lenovo S820 (45eft), nagyon tetszik a designja, de nem tudom, hogy benne lévő vas mennyire jó, nem lesz-e hamar elavult.
    - ZTE Nubia Z5S mini (65eft), ennek sokkal meggyőzőbb a hardvere számomra (bár nem értek hozzá), de nem sok jót hallottam a zte-ről, ti ajánlanátok ezt a márkát? (további problémám vele: nincs rá szilikon tok, ami elég nagy baj számomra, mert két bal kezes vagyok, és kell, ami megvédi tőlem a telefont, a képernyőt is takaró "zokni" tokokat pedig nem szeretem.)
    ha van olyan telefon, ami eszetekbe jut és szerintetek megfelelne az igényeimnek, akkor írjátok légyszíves, illetve kérlek segítsetek, hogy ha a fenti kettő között kellene választani, akkor ti melyiket választanátok a helyemben?
    köszönöm a segítséget!

  • rantottsajt

    tag

    Sziasztok!
    Korábban már kértem a segítségeteket, de azóta teljesen átvariálódtak a preferenciáim, ezért ismét szeretnélek titeket megkérdezni.
    Két készülék között vacilálok, a Nexus 4 és a Motorola Moto G között. Tudom, hogy nem egy árkategória, és hogy az elefántot nem lehet az oroszlánnal összehasonlítani, de nem tudok a kettő között dönteni.
    Ami eltántorít a nexustól az az, hogy az már egy egy éves készülék, és emiatt nem tudom, hogy lassan nem szűnik-e meg a támogatottsága. Ami a Moto G-től tántorít el, az az, hogy ha az árára rádobnék egy 10est, akkor lehet belőle nexus 4, de nem tudom, mivel nem értek hozzá, hogy mennyire számít a 2gb ram és az 1,5ös processzor. Még érv a nexus mellett: számomra szebb, van led értesítője.
    Egyébként facebookra, játékra, zenehallgatásra használnám, és nálam nem hátrány a Moto G kisebb kijelzője, mivel a 4,7et így is nehezen érem át.
    Ti melyiket választanátok?

  • rantottsajt

    tag

    Sziasztok,
    én is szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen telefont vegyek. :)

    - Árkategória? max. 70eft
    - Használt vagy új? Kínaiban csak új, márkásabb hazai telefonban oké a használt is
    - Hol vennéd meg? Mindegy (csak független legyen a telefon)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszútáv!
    - Mire használnád? Multitasking! Sok email, filmnézés, nyelvtanulás, fényképezés (!!!), telefonálás, zenehallgatás, és ezen tevékenységek végtelen kombinációja. Double SIM nagyon fontos!
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Andriodos legyen. (Iphone és Windows phone kizárva!)
    - Milyen kialakítású legyen a telefon? Min. 4,5 inch, max. 5 inch (de ha nagyon muszáj, lehet nagyobb is, de nem éri át az ujjam...)

    Már három éve van egy Nexus 4-em, tökéletes választásnak bizonyult (kivéve a fényképezőjét... :D ), de szükségem lenne egy olyan telefonra, ami double sim-es, illetve ami ennél kicsit erősebb. (Néha kifagy, beakad, az akksija is kezd haldokolni, megérett a cserére, úgy érzem.) Szívesen maradok a Nexus márkánál, ha a fenti feltételeknek valamelyik megfelel, viszony Sonyt, Samsungot nem szeretnék, akkor inkább kínait vennék. Tudnátok javasolni készülék(ek)et a fentiek ismeretében? Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

  • rantottsajt

    tag

    Sziasztok! Szeretnek egy telefont vasarolni, ebben kernem a tanacsotokat. Jelenleg egy ceges Iphone XR-t hasznalok, azt azonban vissza kell adnom, pedig szerettem, viszont ennyi penzt nem szeretnek telefonra aldozni. Van otthon egy Xiaomi Mi A2 Lite telefonom ks, amit szinten szerettem, de az utobbi idoben lassunak erzem a szoftveret, mintha mar elavult volna. A telefont leginkabb az alabbira hasznalom: waze, zenehallgatas, videonezes, nyelvtanulo szoftver. Az iphoneban nagyon szerettem, hogy szinte sose fagyott le, nagyon “fluid” a rendszere, gyors es konnyen kezel egyszerre tobb appot is. Nem tudom, hogy ez pl mennyire csak az iphone sajatja, vagy mar azert a mai telefonok szoftvere is birja a strapat.
    Fontos szempontok:
    - legyen dupla sim-es (nem e-simes mint az iphone)
    - NFC
    - nagyon jo lenne, ha lenne benne face ID-hoz hasonlo feloldasi lehetoseg

    Budget: kb. 70.000ft

    Milyen keszuleket javasolnatok?

Új hozzászólás Aktív témák