Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fireman123

    őstag

    válasz BenHans #78043 üzenetére

    Mindenképpen minél kompaktabb méret kellene, a Xiaomi Redmi 2 már nagy lenne a feleségemnek, így valószínűleg marad az Ace 4 vagy az S4 mini.
    Érdekes, hogy fizikai paraméterekre az Ace 4 elvileg kisebb (rövidebb, bár picit szélesebb és vastagabb), viszont ezen a videón "jóval" nagyobbnak tűnik, annak ellenére hogy mindkettő 4,3"-os kijelzős.

    Olvastam a mobilarenás tesztben és fórumon, hogy az Ace 4-ben nincs közelségérzékelő és ezért eléggé macerás a telefonálás, gyakorlatilag kikapcsolódik a kijelző ha felveszem és utána csak csak két koppintással lehet előhívni ....nem tudom, hogy ez használat közben mennyire zavaró, főleg annak aki még sosem használt okostelót és nincs hozzászokva a "birizgáláshoz" :D

    Emiatt most egy picit az S4 mini felé húzok (bár az Ace 4 a Vodánál 23e-el olcsóbb lenne mint az S4 mini), és az Ace 4 fiatalabb/korszerűbb belsővel rendelkezik és talán erősebbnek is tűnik egy kicsit.

    A kettő közül melyiket vennétek? ...nem túl "régi" az S4 mini már?..... és még drágább is (Voda-flottában: ACE4 40e, S4 mini 63e). A korábbi árak amiket írtam webshoposak voltak, most vettem észre, hogy van flottában is mindkettő.

    A pici méretkülönbség és a közelségérzékelő hiánya "zavar" egy picit az Ace 4-ben, bár lehet túl misztifikálom a dolgot, csak nem akarok mellélőni, mivel alig tudtam rábeszélni a feleségemet okostelóra, kivágja az ablakon az Ace 4-et ha nem tudja használni rendesen a közelség érzékelős bibi miatt. :DD (ha még lehetne kapni Nokia 7230-as butát, biztos azt kellene neki)

    #78044 DS39: L90, ennyiért webshopban van ....bár azt írják, hogy 1 év gyári+1év bolti gari (amire azért nem vennék mérget :))

Új hozzászólás Aktív témák