Új hozzászólás Aktív témák

  • tboj

    tag

    Sziasztok!

    A héten sajnos összetörtem ~5 éves Xiaomi Mi A2 Lite-om kijelzőjét, és gyanítom nem lenne értelme már javítani (bár az érintőpanel rendesen működik még a pókhálós részeken is), így új telefon után keresgélek, viszont egyáltalán nem követem a kínálatot, ezért szeretnék segítséget kérni a jelenlegi best buy alternatívára 100 ezer forintig bezárólag.

    - Árkategória.: max. 100k
    - Használt vagy új? új
    - Hol vennéd meg? emag, alza, egyéb megbízható webshop
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, Minthogy a fentebb írt teló is 5 éve teljesen megfelelően kiszolgált, és a baleset hiányában nem is cseréltem volna le, amíg működik, így hasonlóan hosszútávra
    - Mire használnád? Nincsenek túl nagy igények, átlagos mindennapi felhasználásra kellene. Játszani nem szoktam rajta, és a böngészőnél nagyobb erőforrásokat igénylő appokat sem futtatok. Fényképezni szoktam vele, ha valamerre utazom, de itt sincsenek túl nagy igények, a Mi A2 Lite kamerája teljesen megfelelt a célra eddig is :)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen, egyébként mindegy, nem szoktam/szeretek babrálni rajta semmit, még a beállításokban is alig, pl. beállítok egy puritán tiszta fekete hátteret a kezdőképernyőre és annyi :D
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez lenne igazából a legsarkalatosabb pontja a keresésnek. Nem szeretnék tepsifont, már az előző is a komfortzónámon kívül volt eleinte, mikor megvettem, de már akkor sem nagyon találtam kisebbet, így kénytelen voltam alkalmazkodni hozzá. Jó lenne max. akkora méretű mint az előző, vagy a legkisebb méretű best buy alternatíva a jelenlegi kínálatból, mint ahogy a Mi A2 Lite esetén anno.

    Előre is köszi a segítséget!

    Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...

Új hozzászólás Aktív témák