Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    Sziasztok!

    - Árkategória. nagyon max 90, de 80 szimpatikusabb felső határ. (Csak, ha tényleg megéri a +10 többletet)
    - Használt vagy új? Mindegy. Lehet használt is, csak legyen megkímélt.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek. Akár itt, akár jofogas.hu-n akár boltban.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Igazából hosszabb táv lenne a cél. De azért 2 évet bírjon ki.
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod) Játékra utazás közben, böngészésre (nem lételem a 4G) és levelek olvasására. Kevés telefon és sms.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Mindegy. Bár kacérkodok az IOS-szel. Egyszer lehet kipróbálnám, de mindig Androidom volt (,amióta van okostelefon).
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5", de ne legyen tepsi. Jelenleg Xiaomi Mi4C-m van. Még ez komfortos.

    Igazából a szórakozás része lenne fontos, hogy ne forrósodjon és stabilan fusson rajta egy kicsit GPU-igényesebb játék. (Jelenleg ez a Marvel Contest of Champions, sajna "gépigényt" nem találtam róla.)

    Amit kinéztem, de lehet balgaság:
    Xiaomi Mi5
    Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6 Edge
    Iphone 6
    Iphone 6S

    Bevallom több típus paramétereit nem néztem meg.

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák