Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanya

    nagyúr

    válasz dabadab #22 üzenetére

    A többi repülőgépen lehet jobb a elszállított személy/co2 arány, de ez egyelőre ugyanúgy sejtés, mint a te állításod, ami továbbra is csak sejtés. Emellett a füstös benzinesem kit zavar, ha a többi sokkal többet füstöl? Érdekesek a párhuzamaid és nem tartalmaznak adatot.

    A "simán hazudsz", meg személyeskedés, ami elég alpári. Ha rendesen akarsz fórumozni, akkor nem a vitapartner hazudik, hanem az állítása hazugság. De, általánosságban elmondható, ha az érvek elfogytak, jöhet a személyeskedés, pl annak állítása, hogy a másik hazudik.

    Mesélj a műanyag szívószálról, ami papír zacskóban volt, hogy most a papír szívószál van műanyag zacsiban. Megoldódott? Mert szerintem nem, mert műanyag szemét ugyanúgy keletkezik, csak kevesebb. Az tényleg javult, ha nedvesség éri a terméket (papírzsacskós műanyagszívószál vs műanyagzacskós papírszívószál), akkor a fertőzésnek a műanyagzacskós papírszívószál jobban ellenáll. Bár hulladékkezelés tekintetében a papírzsacskós papírszívószál jobb lehetne.

    Írd le kérlek, hogy mennyivel nőtt a CO2 szint az iparosodás kezdete óta, jelenleg hány %-on is áll? Úgy érdekelne az a szám, ami egyedül felelős a Föld felemelegedéséért (mert melegszik. Önmagában nem csak a CO2 szinttől, hanem sok mástól is függ. Attól, mert egy dolog szignifikánsan változik a melegedéssel, még erős összefüggést mutat, de függhet mástól is.)

    [ Szerkesztve ]

    A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák